macioss1 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Mam pytanko, mam w mojej E36 ASC i jak włączę to tak samo mieli kołami jak bez tego. Jak sprawdzić czy wogóle działa. Jak mam to wyłączone to przy zamieleniu kołami zaświeci mi się na desce w momęcie boksowania i znika. Jak włączę to pali się cały czas ale nie bardzo widzę różnicę. Pomocy - jak to sprawdzić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 jak kontrolka sie swieci caly czas to znaczy, ze system wylaczyles. jak sie swieci w momencie buksowania, to znaczy, ze system sie uaktywnil i przeciwdziala uslizgowi kol w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macioss1 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 kurde to ja myślałem że jest odwrotnie. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jak jedziesz normalnie drogą to kontrolka musi być zgaszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jak jedziesz normalnie drogą to kontrolka musi być zgaszona... hehe misiek, nie musi tylko, może. Ja w ciekawe śnieżne dni zawsze mam zapaloną kontrolke (czytaj. wyłączyłem system) hehe. A tak poważnie to jak mówią koledzy, jak jest zgaszona kontrolka to system jest aktywny. Wogole to nie powinienes ruszac tego przycisku jak chcesz mieć ASC załączony, bo nawet jak w czasie jazdy wyłączysz system, to po ponownym odpaleniu auta automatycznie jest ASC aktywowany wiec chyba problemu nie ma. Pozdrawiam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pomocy - jak to sprawdzić???? 1- naciśnij przycisk asc 2- skręci koła i ostro rusz - zakręcisz pięknego bąka włącz asc i zrób to samo już przy ostrym ruszaniu powinno przyhamować i trzymać auto na uwięzi Ja jak byłem przeciwnikiem takich systemów i krytykowałem je... tak raz zapomniałem wyłączyć i zamiotło mnie niemiłosiernie mocno na moście szczytnickim.. a raczej tej drewnianej atrapie (lodzik, woda.. za szybko jechałem . Od tamtego momentu ASC to mój przyjaciel, bo bez niego nie miałbym któregoś z boków w aucie...no i byłby obciach na 102 tak się na tym moście wygibać i w bariery przygrzmocić Od tej pory ASC wyłączyam tylko w suche piękne dni i wtedy kiedy chcę zawrócić w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi