SILVER Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam <bmw_2> co moze buc powodą wody w śrdku auta od strony pasażera. nie wiem co jest grane czy to moze zatkane kanały odprowadzające wode z maski??? prosze pomuzcie bo w trakcie zimy już mi gnije uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam <bmw_2> co moze buc powodą wody w śrdku auta od strony pasażera. nie wiem co jest grane czy to moze zatkane kanały odprowadzające wode z maski??? prosze pomuzcie bo w trakcie zimy już mi gnije uklon_bmw kanały, sparciałe uszczelki (pojedź na myjnię, niech ci walną karszerem w przednią szybę i sprawdź czy nie leci do środka woda) i zainstaluj firefoxa z polskim słownikiem bo potem mówią, że debile jesteśmy bo nawet pisać nie umiemy - pomÓżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 jezeli masz e30 proponował bym rozgrzebac dywan od strony pasazera i zobaczyc czy nie ma tam jakies dziury w podlodze! najczesciej tam gnija pod głosnikiem w rogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi