bmw316i Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 w garażu śmierdzi benzyną 10 razy bardziej niż na stacji benzynowej. W trakcie jazdy na gazie na niskich obrotach też. Co moze być przyczyną takiej sytuacji? Nie ma żadnych plam pod autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteke36 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 sprawdź może wąż który łączy bak paliwa z pompą paliwa (połączenie z pompą). ja tez tak miałem że nie było niby widać , a śmierdziało.po dłuższym czasie to odczuwałem do tego stopnia , że na mokrej powierzchni było widać plamki paliwa. zmieniłem zacisk na tym wężu i kontrolka od rezerwy znacznie rzadziej sie pojawia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 pogoladaj okolice kolektora dolotowego, a szczegolnie listwy wtryskowej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi