orzusiek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 witam. w mojej e30 jak wjadę w jakiś dołek to stuka coś w tylnym prawym kole. jak zajrzałem w przeswit nad kołem i bujnołem autem to amortyzator się ruszał miał luz,i stukał. co to może być? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 wawalona poduszka amortyzatora, dojście przez bagażnik amor mocowany do kielicha poprzez gumę i tam jest prawdopodobnie luz albo brak juz gumy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzusiek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 a ile taka poduszka może kosztować? kupić oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 20-30 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 od dużego fiata chyba 1 szt 5 zł i dzieli sie na dwa amory hehehehehe :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 od dużego fiata chyba 1 szt 5 zł i dzieli sie na dwa amory hehehehehe :mrgreen: :mrgreen: od malucha kolego lepiej pasuje :mrgreen: kupujesz orginalną poduszkę [ok.20 zeta] na nią nakładasz podkładkę gumową [ok.2 zeta :mrgreen:] z amora od malucha[nieraz trzeba ją lekko dociąć] skręcasz i jeżdzisz wiecznie.przed zastosowaniem tego patentu wymieniałem poduszki ze dwa razy i moment sie rwały a teraz trzymają bmw_beer oto najlepszy przykład że części z fiata126p wspaniale współpracują z bmw!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A wiec moze cos w tym jest- Bardzo Maly Woz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi