vgrzes Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam. Planuje kupno beemki tds-a w angli 96 rok. Pytanie polega na tym czy silnik ten bedzie pasowal do modelu z 91 roku. Czy różnia sie one czyms? jesli tak to czym? A może udała by sie przekladka kierownicy??? co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 silnik mysle ze pasuje! ale przekladka szok! tam jest wszystko odwrotnie! serwo, kolumna,wycieraczki, lampy itp instalka za krotka pewnie komp z drugiej stony! w dzwiach nawet sterowania sa inne! cały tunel bo reczny ma z drugiej strony! szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgrzes Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No i teraz nie wiem co zrobic bo mialem nadzieje ze uda sie przekladka. Zobacze jeszcze co powiedza inni forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udać się uda,tylko trzeba policzyć czy się opłaca. Mój kumpel przekłada angliki,ale dość nowe modele za większą kasę. Nie wiem czy opłacalne jest przekładanie ponad 10letniej bmki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgrzes Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gdybym zlecił komuś przekładanie prawdopodobnie nie oplacilo by sie. Mam zamiar samemu to zrobić (tata mechanik). Wiec jesli piszesz ze ktos tam przeklada to znaczy ze jest to mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jak najbardziej. Jeśli zrobisz to sam to odpada Ci jakieś 2tyś.za robotę,bo tyle biorą(czasem więcej,czasem mniej). Policz tylko ile części wyniosą i może faktycznie warto. A części jest mnóstwo. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgrzes Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wykorzystam części z mojej starej beemki , chyba będa pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi