MARIO06CU Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 witam niedawno kupilem sobie bmw e30 jest super ale ostatnio ukrecilem pompe wody!!!!!!! a wiec kupilem druga i wyjalem stara i przy tyum wypadla mi taka sprezynka z bolcem wydaje mi sie ze to rolka napinacza rozrzadu ale rozrzad sie nie przestawil wiec czy nic sie nie stanie jak to zaloze spowrotem jak zaloze pompe wodna to po kilku metrach nie bede mial pogietych zaworow!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nic się nie stanie pod warunkiem że rozrząd będzie ustawiony na znaki,jednak instrukcja mówi że za każdym zciągnięciem paska trzeba go zastąpić nowym i dobrze jak dałbyś nowy napinacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO06CU Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ale nie ruszalem rozrzadu tylko jak jest pompa to tam opiera sie na niej ta sprezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ale pasek musiałeś zluzować a to jest jednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO06CU Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ale u mnie pompa nie chodzi na pasku rozrzadu to jest oddzielny uklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No to jak rozrządu nie ruszałeś to zakładaj tą sprężyne i nie ma kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi