Krzychu_88 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam. nagle przestał mi działać centralny zamek. Myślałem że to może jakiś bezpiecznik ale wszystkie są ok. Czy ktoś może wie co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 w e34 bespieczniki od centralnego sa pod kanapa chyba wiesz o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 tyle wiem ale wszystkie są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokun Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 To sprawdz jeszcze przekazniki bo mi np nie dzialalo tylko otwieranie a zamykanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 a sam central ci nie działa czy cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi