robertczapla Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam problem jak w temacie moje e 32 od jakiegoś czasu trzyma 1500....1600 obrotów na biegu jałowym i na benzynie i na gazie z ogólnych oględzin wszystko jest ok ale diabeł tkwi w szczegółach jeśli już ktoś miał podobne objawy w swoim autku i na dodatek udało mu się znaleźć co jest powodem proszę o pomoc z góry dziękuje Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A jaki silnik?? jesli m30 to chyba ci pomoge. Sluchaj ,niemam schematu ani fotki wiec bede sie staral jakos opisac w prosty sposob. jak masz silniczek krokowy gazu,to przy nim masz takie dwa jakby przekazniki ,a bardziej wtyki. pobaw sie nimi bo to moze byc to,lub cos w tych okolicach.Zrobie jutro fote to ci zobrazuje o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 czasami nawet przepustnica lubi być usyfiona i troche sie klinować i nie zamknie sie na tyle ile powinna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertczapla Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 poproszę o fotkę kaspri84 oczywiście przepustnice też wyczyszczę trochę mnie to już drażni jak odpalam samochód mam od razu 2000obr po chwili spada na 1600 i tak już zostaje pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaxxx Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 spróbuj postukać w silniczek krokowy, u mie czesem sie zawiesza i to pomaga.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertczapla Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 witam silnik krokowy podmieniałem i nie ma żadnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Sluchaj nie mam jak foty strzelic ale spoko,poczekaj jeszcze z dzien lub dwa,pamietam o twoim problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam a jak by wkrecic srubke od regulacji obrotow przy przepustnicy?? ja mialem za niskie to wykrecilem troszke, a ty wkerc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertczapla Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 regulacja przepustnicą nie jest wskazana jeśli nie było wcześniejszej ingerencji przy śrubie regulacyjnej (przypomnę że na gazie mam takie same objawy) pozdrowienia [ Dodano: 1 Luty 08, 08:18 ] kaspri84, coś z fotkami się ruszyło jeśli tak to bym był wdzieczny <bmw_2> [ Dodano: 1 Luty 08, 08:22 ] kaspri 84 jeśli coś ruszyło ze zdięciami to bym był wdzieczny pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi