kret123 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 siema wszystkim mam bmw serii 7 E38 730d 2000 rok i mam problem z komputerem pisze mi test 01 i tak do 21 zmieniłem koła na troche nisze i wyskakuje jakis bład i niewiem jak go usunać założyłem te co miałem i też tak jest a niewiem jak zmienić jezyk w komputerze i jest troche dziwny pisze tylko lock i od 00 do 41 wiedzie jak to obejść [ Dodano: 28 Styczeń 08, 16:28 ] może mi ktoś pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 opisz mniej chaotycznie ,albo zajrzyj na http://www.bmw7.pl/forum/ tam napewno znaj dziesz rade bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azev_24 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 sprawdz czy nie zablokował ci sie prawy guzik od zegarów.. to co ci pokazuje to nie bład tylko opcja testu/komputera który trzeba odblokowac.. u mnie w 740i zeby do tego wejsc trzeba przytrzymac prawy przycisk zegarów ok 3 sek. zeby odblokowac to wpisz sume ostatnich 5 cyfr twojego VINu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi