janusz318i Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 podczas spotu znalazłem to pod maską,czy to mi odpadło? lezało pomiędzy akumulatorem a przewodami wysokoiego napięcia.Co to za spręrzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ta spezynka wogole nie przypomina czesci od bmw! a moze podpinałes jakies kable rozruchowe! bo na taka ta sprezynke wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 tak,tak faktycznie odpalałem e34 525i sąsiadowi! dzięki bmw_beer a ja się martwiłem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PłotekDDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 hahahahahahahah Danich Ty masz łeb na karku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi