daniell Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 kiedy jest na luzie slychac dziwne tarcie tak jaby cos o cos ocieralo po wcisnieciu sprzegla dzwiek ustaje i slychac tylko silnik w czasie jazdy jest to samo tez slychac dziwny dzwiek a przy zmianie biegu i wcisnieciu sprzegla nie slychac nic w dodatku silnik gwizdze tak jak turbina w dieslu pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 u mnie też takie objawy były,po wcisnięciu sprzegła cisza,niestety u mnie sie skrzynia konczyła no już zakonczyła żywot,czekam na druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 bylem w serwisie i niestety to samo jest u mnie skrzynia sie skonczyla i czas na nowa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi