dudi-834 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 chciałem nasmarowac zwrotnice w mojej 318i ale niewiem jak sie za to zabrac moze jest ktos w stanie mi podpowiedziec jak to zrobic z góry dzienki za pomoc. pytanie_bmw <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 318i Zwrotnica nr 2 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA31&mospid=47436&btnr=31_0417&hg=31&fg=10 Sruba nr 5 i sruba nr 3 utwierdzają zwrotnicę nr 2 na sztywno tworząc z amortyzatorem i spężyną tzw kolumnę MC Person'a Nieopisane oczko w dolnym lewym rogu zwrotnicy jest miejscem na sworzeń kulowy drążka kierowniczego i tam też nie przewidziano smaru Zwrotnice obracają się przy skręcie kierownicą razem zcałym MC Person'em i nie widzę potrzeby ani miejsca w którym należałoby je smarować. Lubisz posmarowane?-blisko stąd do tarcz hamulcowych a smar na tarczach to zły patent Napisz dlaczego chcesz tam dawać smar/problemy ze skręcaniem/cieszko chodzi kierownica/skrzypi coś tam ? To nie zwrotnice typu 126p. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi