Avacs Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam wszystkich. pilnie potrzebna mi diagnoza silnika 2,0z vanosem. Chodzi o to że przy dodawaniu gazu brzęczy cos, tak jakby przy rozrządzie. silnik ogólnie odpala ładnie, obroty trzyma równe, wkręca sie ładnie, tylko ma jakieś dziwne drgania (szarpie nim, ale obroty trzyma równe) musze dodać że silnik jest w aucie po wypadku które jest mocno rozbite (dachowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris22 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 a ile ma przejechane to autko z tym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 prawde mówiąc to nie wiem, ale sądząc po nadwoziu i wnętrzu (które jest w dobrym stanie, to wygląda na jakieś 200 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris22 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ja mialem silnik 1.8is i tez mial przejechane 200 tys wedlug licznika a lancuch rzezil strasznie po wymianie lancucha napinacza i slizgów wszystko ładnie cicho pracowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi