mario1981-26 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witajcie panowie. Mam problem.Objawy problemu:autko na rozgrzanym silniku po przejechaniu np.12 km dostaje świra i zaczyna sie dusic dławic i szarpać.Wtedy redukuje do 2 biegu bądź tez przy jeździe na luzie musze go wyłaczyć z zapłonu z kluczyka.Odpalam ponownie, wrzucam dwójkę do piątki i jadę dalej.Zatrzymuje się na skrzyżowaniu ma 1200 obr. spada na 900 silnik zachowuje sie jakby nie palił na jeden gar i podskakuje pomiędzy 600 a 900 następnie moja czynność to naciśnięcie parę razy na pedał gazu i jaaadęęęę daleeej. Pojawia się to co jakiś czas.Wymieniłem kopulke palec i przewody i nie wiem co dalej. Prosze o pomoc bo skonczyly mi sie pomysly.Dziekuje <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ciekawe czy to pompa paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastaz Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Może sonda lambda, to samo i sie działo co tobie wymieniłem sonde i problem sie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi