Skocz do zawartości

Ogrzewanie szyb E32

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie jak pisalem na powitaniu kupilem niedawno E32 i jestem bardzo zadowolony ale do pelnego szczescia brakuje mi zeby szyby byly ogrzewane to znaczy przednia i tylna no i oczywiscie lusterka.

po wlaczeniu wlacznika kontrolka sie swieci tak jakby wszystko bylo ok lecz szyby i lusterka nie grzeja.

I mam do Was klubowicze pytanie co to moze byc bo chyba nie bezpiecznik skoro do włącznika prad dochodzi.

z gory dzieki za pomoc.

witam ,podgrzewanie lusterek jest samoczynne i nie zależne od ogrzewania szyb,co do szyb mam ten sam problem,poprzedni właściciel zmieniał przednią szybe(ogrzewaną) na normalną i tylna nie grzeje, sprawdzałem bezpieczniki ,przekażniki i nic, dowiedziałem się tylko(przypadkowo) że w tylnej szybie jest antena radiowa.

:drunk:

ok wszystko wszystkim ale może ktoś podpowie mi co mialbym zrobić :?: mam rekinka chce zamienic za e32 735 89r wszystko fajnie tylko ze ta bunia staje w trakcie jazdy silnik przestaje pracowac i tyle.co to moze byc mowia ze komp ale tam jest kupe elektroniki wiec nie wiem czy ten komp to nie jest tylko blachostka :wink: sorki ze sie tak wcinam w temat ale to mnie irytuje a widze ze tu sa fachowcy od e32 <bmw_1>

ah dzieki wam, zabiore sie do wyciagania kanapy i posprawdzam te bezpieczniki, a i przy okazji posprawdzam sobie kabel od anteny bo bardzo slabo mi odbiera radio.

a co do ogrzewania to akurat tak sie sklada ze przednia szyba jest oryginalna i powinna prawidlowo funkcjonowac tak jak i zreszta tylna. wogole to egzemplarz udal mi sie bo jest caly oryginalny i nie bity i lakierowany a to przeciez rok 1987

ok wszystko wszystkim ale może ktoś podpowie mi co mialbym zrobić :?: mam rekinka chce zamienic za e32 735 89r wszystko fajnie tylko ze ta bunia staje w trakcie jazdy silnik przestaje pracowac i tyle.co to moze byc mowia ze komp ale tam jest kupe elektroniki wiec nie wiem czy ten komp to nie jest tylko blachostka :wink: sorki ze sie tak wcinam w temat ale to mnie irytuje a widze ze tu sa fachowcy od e32 <bmw_1>

dowiedz się czy w czasie kiedy gaśnie nie wyłącza się wszystko może okazać się że robi się gdzieś na elektryce zwarcie i wtedy na chwilę wszystko się wyłączy auta te są wyposażone w zabezpieczenie przeciw zwarciom