bkt Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Siemka wszystkich po dlugiej nieobecnosci Na dniach dostane wal korbowy ze szlifu z panewami pod wymiar <bmw_3> No i teraz takie pytanie jaki jest moment dokrecania walu korbowego do tego glowicy (no i inne zeczy z momentem jakie sa wymagane bo nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Głowica-30Nm-następnie 90stopni,potem jeszcze raz 90stopni.Wał nie pamiętam jutro sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dobrze, ze jeszcze niesprawdzales Wiec do tego dochodzi moment dokrecenia tlokow (do walu) no i walu do bloku o te momenty mi chodzi najbardziej bo dzisiaj bedzie to skladane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dobrze, ze jeszcze niesprawdzales Wiec do tego dochodzi moment dokrecenia tlokow (do walu) no i walu do bloku o te momenty mi chodzi najbardziej bo dzisiaj bedzie to skladane tłokow do wału??? tłoki sa na sworzniach! chyba ci chodzi o korbowody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi