janusz318i Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam kupuje jutro E34 525i 192KM rok 91.Na co mam zwracać uwagę zeby lumpa nie kupić? doradzcie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ciezka sprawa! na wszystko! a szczegolnie na karoserie bo silnik mozna wymienic! stan nadwozia chyba to jest najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam kupuje jutro E34 525i 192KM rok 91.Na co mam zwracać uwagę zeby lumpa nie kupić? doradzcie <bmw_1> czy wał nie wpada w drgania, czy w rozrządzie nie dzwoni, czy nie kopci na czarno przy przygazowaniu, czy w silniku zaworki nie dzwonią jak w kościele, czy nie był bity, czy nie ma w nim druciarstwa jakiegoś, czy nie wyją żadne pompy, czy nie dusi się, czy obroty mu nie falują, czy przyspiesza tak jak powinien nota bene jak na 5, to wybrałbym większy silnik, ten niby ma swoje koniki....... ale to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 SataN a ty co masz pod maska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 SataN a ty co masz pod maska? no... 2.8 ale w 3 nie w 5 dla mnie piątka zaczyna się w okolicach 3,5.... a 7 w granicach oscylujących przy 5-6 litrach innych bym nie chciał, bo to odbiera radość z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 tak własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 TO JEST LINK DO TEJ BEMKI http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4308113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 TO JEST LINK DO TEJ BEMKI http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4308113 to ja bym go sobie darował i powiem dlaczego: 1- gaz ! - nie toleruję 2- brak klimy, że o klimatronic nie wspomnę 3- brak podgrzewania dupy 4- brak kontroli trakcji 5- słaby silnik kupując to auto, zabierasz sobie to co w bmw jest najfajniejsze - moc i komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ale ktos silnki spiepszył załozył zwykły gaz i jakiec anty wybuchowe propy i kolektor zniszczył! [ Dodano: 10 Luty 08, 20:39 ] ten gaz jest do wywalenia i kolektor do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ale ktos silnki spiepszyłzałozył zwykły gaz i jakiec anty wybuchowe propy i kolektor zniszczył! bywa... jak szkoda kasy na porządną sekwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 bunia wyglad ładny! ale gaz z pod maski do wymiany+ kolektor ssacy jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja nią jechałem i powiem ze niezłego ma kopa przesiadłem się z e36 1.8 115 KM I robi wrazenie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ale ten gaz do wymiany! nawet nie ma silniczka krokowego tylko srube do regulacji od gazu! pewnie duzo do pali! naprawde gaz do wymiany! i kolektor ssacy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no to warto? bo ja zamieniam się z nim łep za łep za opla vectre 93r.gaz 2.0i.opłaca się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jasne! ja bym sie zamieniał! jak na opla! ale za gotowke bym tyle nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no to jutro jade po nią <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ale ci mowie z tym gazem bedziesz miał problem! tymi propami moze ciagnac powietrze lewe! czyli on jest do wymiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a jaki jest koszt wymiany tego kolektora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 oj nie wiem! musisz na alegro poszukac! szkoda ze ktos tak go zniszczył! bo takich propow sie nie zaklada! ja bym ta firme montujaca gaz do sadu podał za zniszczenie auta i bym wygrał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 TO JEST LINK DO TEJ BEMKI http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4308113 to ja bym go sobie darował i powiem dlaczego: 1- gaz ! - nie toleruję 2- brak klimy, że o klimatronic nie wspomnę 3- brak podgrzewania d*** 4- brak kontroli trakcji 5- słaby silnik kupując to auto, zabierasz sobie to co w bmw jest najfajniejsze - moc i komfort Ad 1 w taki sposób jak na fotkach gaz to od razu do wywalenia Ad 2 kwestia potrzeb osobistych i sposobu ich zaspokajania więc nie zawsze klima jest najważniejsza:) Ad 3 jak dla mnie to zbędna funkcja(Satan jest ciepłolubny nadwyraz:) Ad 4 jak dla mnie to również nie istotna funkcja choć przydatna przy niekontrolowanych zapędach kierowcy-polegam na swoich umiejętnościach i rozwadze. Ad 5-no tu to się wogóle nie zgadzam Satan -silnik 2,5 w benzynie na 24 zaworach spisuje się bardzo dobrze i to w stosunku mocy/Nm do zapotrzebowania na benzynę Ja rozejrzałbym się jeszcze za 2,5 24V w benzynie ale bez takich cudów z gazem lub jeśli chcesz tą to odrazu rozglądałbym się za nowym/normalnym kolektorem a tego z guzikami wywalił z całą instalacją LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 hej ale mozna sekwencje załozyc butla zostaje! a auto jest fajne na zdjeciach! znajdz drugi kolektor i zapraszam do mnie czyli do mojego kolegi co u niego pracuje a kolektor ci wymienimy w kosztach! na montaz lpg! napewno nie bedziesz załował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 auto ogolnie warte uwagi... wyglada na zadbane ktos oszczedny zalozyl zwykla instalacje i pewnie to jest powodem sprzedazy <bmw_4> tak jak pisali koledzy jesli chcesz jezdzic bez problemow musisz wlozyc sekwencje, gwizdki (anty-wybuchy) to nieporozumienie - auto kilka razy strzeli zaczna sie zacinac, auto zacznie zle chodzic na benzynie (nie mowiac o gazie). co do samego auta to e34 lubialy lekko korodowac okolo wlewu paliwa i na tylnej klapie (oczywiscie jesli nie bylo konkretnego umfala i naprawy w szopie u kuzuna, bo wtedy "wszystko sie moze...") poza tym e34 to idealne auto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi