Jasko Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 witam mam silnik 1.8i i taki problem jak pojezdze troszke po miescie na gazie to po pewnym czasie silnik zaczyna falowac a jak przełaczam na benzynke to wszytko gra i moje pytanie co to moze nyc za przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 może gaz do regulacji i źle podaje. lub filtry są już do wymiany. a jaka to instalacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 gaz ma z poł roku a jakiej to generacji to nei wiem ze jest sterowana komputerowo ale wielopunkt to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ale co pół roku powinno się sprawdzać ustawienia instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 hmm wiec tak zrobie i pojade bmw_beer do ziomali dziexs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 u mnie było podobnie,ale na gazie i paliwie tak samo.Okazało się że sonda walnięta 180zł.+wymiana 30zł. i wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi