misiosl Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 mam kolejny problem z Bunią a mianowicie tak jak w temacie...bicie na kierownicy...do 100 jest delikatne ale powyżej bardzo odczuwalne pierwsze co zrobiłem to wymienłem tarcze hamulcowe i troche się poprawiło...Co teraz musze wymienić?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 wyważenie kół a jak nie pomoże to , maglownica ma luzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 jeżeli tarcze były trafione to bicie powinno nasilać się przy hamowaniu... a tak odpowiadać za to mogą trafione opony lub felgi albo maglownica jak napisał Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ja miałem po prostu skrzywioną felgę (ALU),okazało się przy wywarzaniu. Najgorzej było przy wolnej jezdzie,im szybciej jechałem tym bicie było mniej odczuwalne.Wyprostowałem (koszt 100zl :cry: ) i było ok. Niestety w poniedziałek spotkała mnie przygoda z naszymi "wspaniałymi drogami" i tym razem nie obejdzie się bez spawania ZOBACZ MOJE AUTO http://rybka318is.fotosik.pl/albumy/386666.html <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Tak jak pisza koledzy. Pierwsze co to wrzuc kola na wywazarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 felgi...hhmm:( wiem ze na 100% mam 2 do bani ale jestem na etapie poszukiwania borbetów A albo brock b1/b2 i wtedy myśle ze problem zniknie a jeśli nie to czego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi