t0mas Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam! Mam problem z szyberdachem gdy jadę po jakimś nie równym terenie strasznie mi hałasuje, jest to stukanie jak by coś tam się o coś obijało i zauważyłem jak ostatnim razem otwierałem dach to mi sie porysował delikatnie lakier :kwasny: a szyber chodził trochę mułowato ale to może wina słabego przesmarowania, proszę o pomoc czy ktoś sie spotkał z takim obijaniem sie w dachu strasznie mnie to irytuje. Pozdrawiam!! p.s użyłem opcji szukaj Wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jok21 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja mam podobny problem z ta roznica ze nic mi sie nie obija tylko chodzi mulowato i cos w nim trzeszczy podczas otwierania,moj kolega mechanik powiedzial ze tezeba przesmarowac mu prowadnice i powinno byc ok,a do tego podobno trzeba rozbierac podsufitke i tu zaczyna sie problem bo sam sie nie chce ze to zabierac pozdawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteke36 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 dokładnie nie pamiętam ale na pewno nie trzeba rozbierać podsufitki do przesmarowania prowadnic.wystarczy chyba do połowy odsunąć dach i posmarować i będzie ok.mi też delikatnie coś puka na nierównościach ale narazie mam inny problem- el szyby.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mas Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 narazie to mi na działaniu mniej zależy, bardziej na chcę pozbyć się tego hałasu bo strasznie mnie denerwuje i przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi