DIEGO E30 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam , na spocie w styczniu widziałem u jednego z Was na tylnej szybie naklejkę maxbimmer BMW Klub Wrocław czy cos takiego.Chciałbym mieć taką samą, do kogo muszę się z tym zgłosić?No i ile takie coś by kosztowało? Aha i nad znaczkiem BMW na tylnej klapie mały napisik w kształcie banana www.maxbimmer.pl tez by mnie interesował Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Mnie też by to interesowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 mnie tez by interesowala nalepka na tylnia szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie tylko was mnie rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 widziałem ,że jeden klubowicz ma cos takiego w e32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Juz niedługo , nastąpi "rewolucja gadżetowa" , wiec spokojnie naklejki będą i te małe i te duze na tylną szybe :wink: troszke cierpliwości bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 no to fajno mordulec lubie się wyróżniać chodz troche w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam. Pytanko do Mordulca .Niestety nie należę oficjalnie do waszego klubu ale jestem wiernym fanem marki. Czy mógłbym również legitymować się logiem Maxbimmer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ......Niestety nie należę oficjalnie do waszego klubu ... tu też nastąpi rewolucja, wbrew temu co mówią "wrogie " siły :roll: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 nie kumam Piotr :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ......Niestety nie należę oficjalnie do waszego klubu ... tu też nastąpi rewolucja, wbrew temu co mówią "wrogie " siły :roll: :wink: Chodzi chłopokom o to,że nadchodza wielkie zmiany <bmw_3> a wracjac do Twojego pytania, jeżeli tak jak my chcesz łamać steotypy kierowcy bmw, to jak najbardziej mozesz legitymowac się maxbimmerem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dzięki Pola uklon_bmw .To będę w takim razie śledził temat. A co do stereotypów to myśle że nie zawiodę,nie wożę w bagażniku kija beysbollowego i nie mam karku grubości beki piwa :mrgreen: (oczywiście nie obrażając nikogo). A w życiu liczą sie dla mnie dwie panie,moja Renia i moja BUNIA :wink: <bmw_1> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 moja Renia i moja BUNIA :wink: <bmw_1> ._ Nie żebym coś miała do beemek, ale napisałeś swoje miłości w prawidłowej kolejności :wink: Pozdrawiam. <bmw_3> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Propos tych naklejek na szybe to nie zebym był jakimś wieś tunerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Są już jakieś nowe wieści na temat tych naklejek :roll: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Najprawdopodobniej pod koniec przyszlego tygodnia bedą juz dostepne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Super.Jak już będą to podaj szczegóły jak je zdobyć.POZDRAWIAM <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 też bym był zainteresowany takimi naklejkami na szybe jak i małą na klape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilo5 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 I jak z tymi naklejkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam wiadomo cos juz o tych naklejkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 i jak z tymi naklejkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ja też bym był zaintersowany takimi naklejkami Kiedy można sie ich spodziewac?? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 byl bym zapomnial wlasnie co z tymi naklejeczkami czy znajdzie sie gdzies kiedys i dlamnie jedna taka sztuka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 na tuningowisku kosa sprzedawał [ Dodano: 29 Październik 08, 10:35 ] koszulki naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi