łazik Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 witam.wczoraj w czasie jazdy włączyłem spryskiwacz i już się nie wyłączył .narazie odłączyłem wtyczkę od silniczka.co się mogło stać?? happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 moze jakis syf zablokował i nie leci zobacz czy pomka pompuje jesli pompka podaje to zatkany masz sam spryskiwacz na masce bo z tego co napisales to chyba o to tobie chodzi?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 no właśnie mi cały czas chodzi dlatego odłączyłem wtyczkę bo by cały płyn wywaliło no i silniczek by się spalił i teraz niewiem co się mogło stać no i jak to sprawdzić :? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak dla mnie to pierwsze co to zaglądać do przekaźników. Później całą instalację oblookać, czy zwarcia nie ma, poźniej dopiero na magię BMW narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKOK Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 To raczej elektryka.Musiało ci zewrzeć jakieś styki.Zaczął bym od sprawdzenia włącznika spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja tak jak wyzej wszyscy pisza w pierwszej kolehjnosci przegladnal bym wlacznik bo moze sioe przywiesza albo cos w nim robi zwarcie nastepnie przekazniki i w koncu kable . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 najprawdopodobniej własnie stycznik przy dźwigience którą pociągasz do siebie żeby uruchomić spryskiwacz. A tak wogóle to neiżły epizod :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 najprawdopodobniej własnie stycznik przy dźwigience którą pociągasz do siebie żeby uruchomić spryskiwacz. A tak wogóle to neiżły epizod :mrgreen: no trochę mokry byłem zanim odłączyłem wtyczkę.. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi