Daro Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mam BMW E30 320i i muszę wymienić w niej wysprzęglnik bo cieknie mi płyn:( chciałbym się dowiedzieć ile to mnie wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witka <bmw_2> koszt nie wielki jak sam to zrobisz kupujesz zestaw naprawczy , zaczynasz od odkręcenia przewodu od siłownika , spuszczasz płyn do jakiegoś naczynia , nasadowa 10 dwie nakrętki i masz siłownik w ręku zdejmujesz gumę osłonową uważaj na pierścień zabezpieczający który ją trzyma jak to zdejmiesz to ukaże ci się tłok wyjmujesz go ,zmiana uszczelniacza i montaż w odwrotnej kolejności , odpowietrzenie i już powinno być git. Ja odpowietrzałem siłownik grawitacyjnie a i nie zapomnij uzupełnić płynu hamulcowego . Powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nowy wysprzęglik kosztuje 50zł a zestaw naprawczy 10 zł więc koszt nie jest duzy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzięki wielkie ziomek za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi