DIEGO E30 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam ,jestem w trakcie szukania usterki, wskaznik temp.wogóle nie dryga.Na zdjęciu są dwa czujniki.Moje pytanie który jest od wskaznika? w czerwonej obwolucie czy moze fioletowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 co to za silnik ?? M42 ?? [ Dodano: 2 Kwiecień 08, 23:03 ] jak M40 to: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AJ51&mospid=47273&btnr=11_1342&hg=11&fg=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Piotrze wg. mnie to poczciwe stare na pasek m40, czarny czujnik jest od deski a niebieski od komputeera silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Piotrze wg. mnie to poczciwe stare na pasek m40, czarny czujnik jest od deski a niebieski od komputeera silnika Witam luki , moze bedziesz wiedzial czy uszkodzenie niebieskiego czujnika spowoduje duszenie silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wiem Łukasz , odpowiedziałem w innym temacie o tych czujnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 piotrze problem sam sie rozwiązał Dzisiaj jak wracałem do Wałbrzycha w trasie przerzuciłem na benzyne i auto pszło zupełnie bez zadnego duszenia ,przy ruszaniu równiez jest wporządku.Tylko dzisiaj przy odpalaniu jak silnik byl zimny to troche sie dusil jak chcialem ruszyc.Rozgrzany motor pracuje zupełnie normalnie,zimny-lipa,ale czemu? Dziekuja za zainteresowanie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi