Forest Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Moje śliczne BMW ma na ksenonach zamontowane niebieskie ringi.Niestety po wizycie na myjni do lampy dostało się sporo wody i musiałem je suszyć bo nie miałem światła.Po wysuszeniu światło wróciło ale szlag trafił oring.W związku z tym pytanie.Czy można kupić gdzieś jeden czy tylko komplet?I czy ktoś z forumowiczów instalował już coś takiego w swojej ślicznotce?Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam A czy to sa orginalne o ringi czy zamontowane ccfl ? Bo tak jak ci pisalem w orginalach wymieniasz tylko zarowke bo o ring zostaje w lampie na stale,ale jesli byly to montowane led albo ccfl to moglo sie stac cos z rezystorem.Jak to wyglada u ciebie ,widzisz jakies kable wychodzace z lampy razem z malym pudelkiem w ktorym jest rezystor? Mialem kiedys led o ring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tak,to ring montowany na ksenonie.Poprzedni właściciel je montował.Są przyklejone do ksenonu.Więc zapewne trzeba go wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wiesz, takie ringi jak ja mialem,kupisz na allegro.Jesli twoje sa diodowe to maja rezystory do zredukowania napiecia,ktore jest mniejsze dla diod niz zarowek.Jak mowisz ze gdzies dostala sie woda albo cus to sprawdz ten rezystor.Bo co moglo sie innego stac.Nie sadze zeby 2 diody padly razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki Brachu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ale bajer kupię sobie takie fajny bajer i popis heh :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi