devil88 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 witam,mam problem popniewaz wymieniłem lacznik stabilizatora oraz gumy tylko ze gumy mialy srednice 24 a okazalo sie u mnie ze mam 26,czy od tego moze pukac szczegolnie jak sa doly,i jeszcze jedno pytanie czy przy mocowaniu lacznika do wahacza skreca sie na maxa zeby wogole sie nie ruszal czy musi byc jakis luz na tym ,moze czegos tam brakuje,a jezelui chodzi o gumy to moga zostac te o srednicy 24 czy musza byc o srednicy 26 byłbym wdzięczny za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigeh Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam, co do gumek to ci moge jedynie za sugerowac abys je zmienil na takie jak byly za czasu kiedy bylo okay czy od tego moze pukac szczegolnie jak sa doly Jasne ze bedzie, bo po to sa te gumy zeby niwelowac wlasnie zjawisko pukania.... A co do lacznika to nie mam pojecia jeszcze tego nie robilem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 czy przy mocowaniu lacznika do wahacza skreca sie na maxa zeby wogole sie nie ruszal Witam te dwa elementy muszą być mocno skręcone , nie tak zeby gwinty pozrywać.Nie może być zadnych luzów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 drazek kierowniczy tez jest strasznie odczuwalne stukanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil88 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki piękne za pomoc,zmienie gumy na prawidłowe a okazało sie ze jeden łąznik sie odkrecil i wypadla sruba,ale juz naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi