teratos Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 witam <bmw_2> morze mi powiecie jak mam się dowiedzieć czy silnik jest z vanosem lub nie patrzyłem na RealOEM ale nie znam anglika i nie wiem jak mam to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 vanos posiada wypustke zaznaczona kolorem czerwonym . pod ta czolowa nierownoscia glowicy ukryty jest mechanizm zmiennych faz rozrzadu . silnik bez vanosa konczy sie na zielonej linii . amen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teratos Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dzięki maniek <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi