Lechue34M50 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Witam wszystkich!!! Od dwóch lat jestem wniebowziętym właścicielem e34 M50B20, kupiłem to auto wsumie przez przypadek, ale jedno wiem!!!! Marki juz nie zmienie <bmw_2> Mam nadzieje, ze się przydam na forum i przyjmiecie mnie do grona bmw_beer Pozdro!!! Ps. a to moja malina:D http://polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/41749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 siemano <bmw_2> fajny kolorek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witaj !!!Fakt Ladny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 fakt, kolor ma ciekawy, mało takich widziałem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 siemanes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Wera masz u mnie baaaaaaaaaaaaardzo duży plus!!! Bo następne BMW jakie sobie kupie to będzie rekin uklon_bmw Ja chce wybrac między e28 właśnie (2.8 minimum, a gdybym znalazł 3.5 na manualu w dobrym stanie-co graniczy z cudem bo mało tego już zostało-to był bym w wniebowzięty), albo e23 w każdej wersji (najlepiej oczywiście 745i), no a o e24 to już niewspomne- marzenie Jedno wiem!!! Rekin będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Siemka.Spełnienia marzenia! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 witam! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi