Skocz do zawartości


BMW 525i (problem)


Proper1986
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem posiadaczem BMW 525i automat '89 rok. Po wlaczeniu spryskiwaczy na przedniej szybie,pompka podaje bez przerwy plyn nie wylaczajac sie przez wylacznik przy kierownicy.Pompka wylacza sie dopiero po wylaczeniu stacyjki. Gdzie sukac przyczyny tej usterki ??

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po wlaczeniu przycisku nagrzewania tylniej szyby na przycisku podaje ze szyba jest nagrzewana a w rzeczywistosci nagrzewane sa tylko lusterka boczne :( rowniez prosze o pomoc gdzie szukac przyczyny usterki :)

Z gory dziekuje i pozdrawiam:)

Odpowiedzi prosze kierowac na adres : obione@master.pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

po pierwsze,to sprawdz,czy jest napiecie na konektorach przy tylnej szybie.. jak jest,to znaczy,ze masz sama szybe spierdzielona

po drugie,to zdaje sie,ze pod kanapa masz bezpiecznik od tylnej szyby

z tego,co pamietam,to przekaznik chyba jest w puszce bezpiecznikow pod maska (ale nie jestem pewny)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij



  • Ostatnio przeglądający

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...