Korona Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 :roll: .Mam problem,niewiem do czego służy i co daje sztywny kabel wychodzący gdzieś z rozrządu od spodu, a koniecu założony na kabel wysokiego napięcia od pierwszego cylindra.Końcówka jest w kształcie plastikowego pierścienia-pierwszy raz spotkałem się z czymś takim.I to jest oryginalnie zrobione przez Bmw,na Boscha częściach.Niewiem co jest grane.numer gadu-gadu to 7666068. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 coś tam zlicza, potrzebne dla komputera, a co się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 To jest czujnik kolejnosci zapłonu. Jesli nie podlaczony to silnik ma malą moc i chodzi na biegu awaryjnym i duzo pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 To jest czujnik kolejnosci zapłonu. Jesli nie podlaczony to silnik ma malą moc i chodzi na biegu awaryjnym i duzo pali. no właśnie to jest zagadkowa sprawa happy_bmw niektóre z aut chodzą nawet lepiej niż z tym czujnikiem[przynajmniej tak niektórzy sądzą] :wink: a z tego co wyczytałem gdy on jest odłączony to sterownik chodzi na uśrednionych wartościach i jazda powinna być dosyć stabilna <bmw_1> .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi