Michu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 120 km /h na łuku podczas deszczu i błotka przepływającego przez drogę :roll: 324TD 90r (stary Driver) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Szczescie w nieszczesciu , jak na 120kmh to ta buma wyglada naprawde niezle , mam nadzieje ze z drajwerem wszystko okej pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W lekkim szoku był :shock: już prawie felgi od niego kupiłem :mrgreen: mokry i miękki rów - jego szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Przelozyc dach , maske przod podprostowac , 2 dni na ramie potrzymac i auto jak nowe ... :mrgreen: driverowi na pewno nic sie nie stalo buma dobre auto ... Ale wielka szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proper1986 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 I jednak się potwierdza że bunia to dobra furka <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BODZIO Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 120 km /h na łuku podczas deszczu i błotka przepływającego przez drogę pogratulowac rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 pogratulowac rozumu Swieta racja <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Nastepne auto mu polecam , cos co nie przekroczy 90km/h :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :lol: no chyba troszke wyhamował bo jak by z drogi wypadł przy 120km/h i poszedł na dach to nic by z beemki raczej nic nie zostało :wink: .chodż cuda sie zdarzają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :lol: no chyba troszke wyhamował bo jak by z drogi wypadł przy 120km/h i poszedł na dach to nic by z beemki raczej nic nie zostało :wink: .chodż cuda sie zdarzają :mrgreen: Oj tam nie zostalo by zostalo zostalo Zwlaszcza ze row byl miekki , nasze BMWiczki sa naprawde twarde :mrgreen: Moge pokazac ponownie fotki E30 ktora poleciala po dachu i zaliczyla slup tramwajowy ze 140 I gosc , wyszedl w sumie z tego calutenko . A auto nie wygladalo tak tragicznie :mrgreen: Dalo sie bardzo duzo czesci uratowac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no może i zostało by cos trolu,wszystko zależy jak wypadł z drogi . a co do tych 140 km/h i innych takich opowieści to zauważcie że te 140km/h to było w czasie gdy wpadal w poślizg a od poślizgu do uderzenia minęło napewno parę ładnych metrów.droga hamowania ze 100 km/h to około 40 metrów,także wystarczy że leciał bokiem parę metrów potem zahaczył jeszcze o krawężnik i wyhamował z kilkadziesiąt kilometrów :wink: widziałem na rajdach dużo aut z porządnymi klatkami wspawanymi w auto i naprawdę jeśli uderzenie było boczne przy prędkości ponad 100km/h to z auta niema za bardzo co zbierać w takim wypadku zginął marian bublewicz a ostatnio na rajdzie anglii michael park :cry: poniżej macie link do stronki,musicie zjechać na sam dół tam macie zdjęcie auta z klatką mariana bublewicza które wbiło się z prędkością około 100km/h w drzewo.popatrzcie sobie i pomyślcie co się by stało z cywilnym autem :cry: ku przestrodze.... http://www.sierrafan.pl/bublewicz/bublewicz.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sek w tym ze on nie wpadl w poslizg tylko jego odrazu wyzucilo z drogi na slup , po czym od slupa na dach Dlatego mowie ze calkiem niezle wyszla z tego E30 a tymbardziej kierowca ktory mial tylko kolniez przez tydzien . Ale to tylko glupi fart , wiem wiem ze gina ludzie rajdowcy z klatkami itd . Nie ma co gdybac , trzeba powiedziec tylko zeby to bylo przestroga dla innych !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Sek w tym ze on nie wpadl w poslizg tylko jego odrazu wyzucilo z drogi na slup , po czym od slupa na dach Dlatego mowie ze calkiem niezle wyszla z tego E30 a tymbardziej kierowca ktory mial tylko kolniez przez tydzien . Ale to tylko glupi fart , wiem wiem ze gina ludzie rajdowcy z klatkami itd . Nie ma co gdybac , trzeba powiedziec tylko zeby to bylo przestroga dla innych !! no mam nadzieje że po oglądnięciu tych dosyć drastycznych zdjęć niektórzy coś zmienią w swojej jeżdzie :wink: pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gdyby pomoc po Bublewicza dotarął szybciej to pewnie by go wyciagneli, i może udaloby się go uratowac. Ja mialem niecały rok kiedy on zginął, wiec go nie znałem, ale z opowieści, rożnych tekstów itp. był dla mnie pewnym autorytetem. A co do wypadków, to mój ojciec udeżyl ładą samarą w drzewo przy ok 40km/h miał odpięte pasy i przy udeżeniu odrzuciło go na prawy fotel. A gdyby zapiął pasy, przytrzymały by go i nie wiadomo jak mogloby się to skonczyć... a drzewo wesżło jakieś 20cm w gląb samochodu... Ale na szczeście tato sam wyszedl, i jeszcze odjechał na pobliski parking :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja tam zmienilem swoj styl jazdy o 180stopni :mrgreen: Oczywiscie na spokojniejszy Wcisnac moge i lubie , ale gdy sprzyjaja temu i warunki pogodowe i bezpieczenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 znam to dla mnie masakra :? Wczoraj moj ojciec stał w korku na opolskiej bo był wypadek. Jakiś pijany sk...l przywalił nowym Accordem w jakąś KIE kierowce KIA nieprzytomnego wycinali z auta :? a ten z accorda uciekł, auto zostalo w rowie, uciekł przez tylna klape :shock: . Zabrał bym mu dożywotnio prawojazy, spuścił bardzo mocny wp!#$$%^& i posadził na 5lat conajmniej takieog gnoja! Na miejscu byli ludzie z Impelu, to mówili, ze na wiadukcie jak sie na siechnice jedzie musieli uciekać na barierki, wyprzedzał pod wiadukt podobno ok 170kmh. Wiem tylko tyle co z opowiadań na miejscu, moze ktoś wie cos wiecej o wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zgadzam sie w 100%z kolegą <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja tez sie przychylam do twojej wypowiedzi dozywotnio prawko konfiskata auta i pudlo na 5 lat za zlapanie po pijaku nie wspominajac o jakims dzwonie po pijaku lub zabiciu innych wtedy to krzeslo ale zanim krzeslo to ciac i solic sku....la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi