pinky Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) witam! Do sprzedania zaciski 2 tloczkowe oryginal bmw i do kompletu tarcze (w bdb stanie) do zaciskow. Pochodza z e32 5.0 v12, sa znacznie wieksze od standardowych,znaczaco polepszaja hamowanie. Rozstaw srob w tarczach czywiscie 5x120 cena 450zl komplet !!! ps. mam cale e32 750i long na czesci. sporo rarytasow !!! http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7238339 Pozdrawiam Pinky Edytowane 30 Lipca 2010 przez pinky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 co masz z ciekawostek?? masz foto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinky Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 szyby atermiczne, skora elektryczna, z tylem wlacznie, boczki w skorach, tunel srodkowy w skorach, schowek w skorach, zawieszenie sportowe (sprezyny i amortyzatory) wnetrze bagaznika i podbitka klapy bagaznika welurowa! szeroka maska, oryginalny xenon, spryskiwacze na lampy itd. fotki bede mial wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 o,k to jak będziesz miał to powrzucaj parę rzeczy może mnie zainteresować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 zapodaj doto tych zaciskow i tarcz! pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 zainteresowany jestem jak zobacze to moze sie skusze ewentualnie ile za tyl tez komplet lub bez tarcz:D przod i tyl zaciski z klockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi