spajderp Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 witam wczoraj wracając do domu auto [bmw 525ia vanos z sekwencyjnym gazem] nagle podczas jazdy straciło moc i zgasło okazało sie że spalił sie bezpiecznik nr.25[30a] wymieniłem go ale auto już nie zapaliło sprawdzałem pompe paliwa i działa prz kręceniu rozrusznikiem pompuje iskra na swiecach też jest ale dzwna sprawa sprawdzałem swiece i auto odpaliło na 5 garów po wkręceniu swiecy już nie auto kręci jak by chciał zapalic ale nie może . może ktoś wie co mu dolega lub co jeszcze sprawdzic ? pozdrawiam spajder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 sprawdz jeszcze przewody. A probowales odpalic z gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spajderp Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 znalazłem przyczyne pompa paliwa działa normalnie ale nie trzyma cisnienia pompuje paliwo ale za słabo koles pożyczył mi swoje bmw i przełożyłem pompe na jego chodzi moje auto normalnie bez problemu zapala a na mojej mimo że działa niechce zapalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi