BartoszFabregas Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam forumowiczów. Mam pytania odnośnie założenia wspomagania do e30. Ja raczej nie poradzę sobie sam z założeniem bo nigdy tego nie robiłem i nie jestem mechanikiem z wykształcenia. Temat wspomagania znam na wylot, ale niestety tylko teoretycznie. W związku z tym proszę o jakiś namiar na mechanika, znajomego etc, który montował wspome i zna się na rzeczy. Chciałbym aby wspomaganie było założone prawidłowo dlatego wolałbym powierzyć to w ręce doświadczonemu "w boju" człowiekowi. Z góry dziękuję i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszFabregas Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Przepraszam za umieszczenie topa w tej kategorii. Wklejam go do tematów o e30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi