Piotr Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 mam "BMW 3- & 5-Series Service and Repair Manual" E30, E28, E34 w języku angielskim :evil: ale ze zdjeciami, jak ktoś chce to mogę wysłać na maila, wielkość 7 MB :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 jesli mozna to poprosze na maila lucas81@poczta.fm :mrgreen: z gory dzieki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja też się zapisuję jesli laska.. yyy ...łaska bmw_beer bazyfoks@plusnet.pl uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 no ja mam książkę bentleya do e36. Ponad 90 MB.Wkleje link bo nie wiem czy to już było na tym forum czy innym, bo nie chce mi sie szukać za bardzo. Są są też instrukcje do innych BMW, nie tylko po angielsku, ale i po rusku nawet http://digital.ktu.lt/autoclub/files.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 wysłane :mrgreen: :mrgreen: !! niestety do bazyfoks@plusnet.pl nie dochodzi pomomo 3 prób , podaj inny mail :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Proszę na zdunek@os.pl pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Proszę na zdunek@os.pl pzdr pojszło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 wysłane !! niestety do bazyfoks@plusnet.pl nie dochodzi pomomo 3 prób , podaj inny mail ok ok, faktycznie czasem sa problemy :evil: jjezierski@gazeta.pl <--- tam na pewno dojdzie <bmw_2> Dojszło - podziękował bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ja sie troszku posmucilem:( bo to do e30, a myslalem ze e36 tez bedzie. Ale dalem kumplowi , juz sobie tlumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ja sie troszku posmucilem:( bo to do e30, a myslalem ze e36 tez bedzie. Ale dalem kumplowi , juz sobie tlumaczy Wojtek zapodal linka, wystarczy ze tam wejdziesz i znajdziesz co trzeba YanOOsh widocznie znalazł pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam! Ja również bym poprosił. Bardzo mi się przyda. Z góry THX. hubertskowronek@neostrada.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx87 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ja tez poprosze jesli moge:P:P:Pdzieki!!!na maila dmx87@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek-wroclaw Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ja jeszcze da rade to na plytkicd8@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 sorry za zwłokę , trochę zajęty jestem ale jak będę mógł to zaraz wyślę, proszę o cierpiwość <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja odkopię temat!! Czy w tej wersji brakuje jakichś rozdziałów? Ja mam Haynesa właśnie do 3 i 5 ale brakuje chyba dwóch rozdziałów. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Meles nie wiem nie przeglądałem jej, bo mam po polsku "sam naprawiam" ale to 180 MB więc na maila się nie nadaje, czy ktoś nie dostał, bo się pogubiłem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi