buch_20 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Mam bmw e30 i nieemoge sobie poradzic z wyjeciem pompy wody.... poodkrecalem juz wszystkie sruby i niechce wyjsc. moze mi ktos powiedziec jak to zrobic? z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 sprawdż jeszcze raz czy napewno je odkręciłeś :wink: . jeśli nie to weż młotek i lekko ja opukuj i zarazem ruszaj bo pewno się zapiękła.tylko pamiętaj że lepiej uderzyć kilkadziesiąt razy lekko niż dwa razy z całej ''mocy'' :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buch_20 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no wlasnie probowalem ja podkuc i nieeda rady rusza sie lekko w prawo i lewo ale niechce wyjsc. a jesli chodzi o sroby to sa napewno wszystkie wykrecone bo sprawdzalem juz z kadej strony. mam jeszcze jedno pytanie czy to lozysko jest wymienne bo pompa jest dobra ale zepsute jest to lozysko na niej. musze kupic cala pompe czy da sie wymienic samo lozysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 kupuj pompę.cena około 100 zeta.co do wyciągnięcia to innego wyjścia nie ma.weż gruby śrubokręt i rozpychaj szczeliny,no i młotek <bmw_4> u mnie też ciężko szło ale młotek dał radę.powodzenia bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buch_20 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no to jutro do roboty wielkie dzieki za pomoc bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 jak masz silnik m40 to sa dwie dziury w ktore musisz wkrecic dwie nagwintowane sruby m6,az pompa zacznie wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zineq Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 a co jesli ułamał sie zaczep od tej srubki a młotkiem nie idzie a dzis na dodatek owa pompa sie rozleciała :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ja bym pompe przekrecil tak by dziury bez gwintu w pompie minely sie z dziurami w silniku dziury w pompie nagwintowac i wkrecic sruby w pompe i zrobic z pompy sciagacz pompa powinna wyjsc sama szkoda ze tamte dziury odlamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi