zdunekm Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Tak, a wiec pytanko brzmi czy felgi na ktorych jezdzilem na E36 dokladnie 17" ET35 wejda na e39 ?? czy bedzie cos wystawalo, tarlo itd. ?? W e36 felgi byly idealnie z nadkolem, z tego co sie orientuje ET20 jest w e39. Niech ktos mnie oświeci bardziej w tym temacie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 poza et nalezy sprawdzic otwor piasty poniewaz jest roznica miedzy starszym e34 a e39 wiec miedzy e39 a e36 moze tez byc (e39 ma wiekszy otwor centrujacy) . zakladalem kiedys felgi stalowe e39 do e34 i trzepalo kierownica gdyz srodek felgi byl wiekszy . et tez nie jest identyczne lecz w tym przypadku mozna ratowac sie dystansami . felgi pasujace do e36 po zalozeniu do e39 moga byc "wciagniete" do srodka . podczas porownywania et duzy wplyw ma szerokosc felgi i trzeba podchodzic do kazdej szerokosci indywidualnie . et 20 przy feldze np. 7j i 9j to dwa rozne parametry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 witam ja mam u siebie felgi od e39 i musialem zalozyc dystanse.piasta w e34 ma mniejszy rozmiar niz e39,nie pamietam dokladnie 72,4mm chyba.Ale co do e36 to nigdy nie slyszalem zeby z 3 do 5 pasowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 te felgi nie podejdą do E39 też miałem takie i odpuściłem. Radze to samo szkoda czasu i kasy.. pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 OT mam do załatwienia felgi z E38, ładne 5 ramion, szeroki rant, 225/60R16 na dobrych zimówkach za dobra kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi