Mack` Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam niedawno przylecialem ze szkocji z paroma funtami i zamierzam kupic BMW (dres juz mam lol joke hie hie ) Chciałbym kupic cos w stylu e36 rok 91-93 ,max poniewaz dysponuje kwota max do 1500 euro za tylko auto(wiadomo + jeszcze oplaty w Polsce) Przejrzałem juz dużo stron niemieckich z Betami, i stoja gdzies tak ile mam czyli 1500 euro, ale mowie o 318i bo tak sie cenią. Może panowie lepiej aby kupic 316i. Jedynie widze ze oplaca sie z niemiec sciagac bo francja w**** drogo,Austra tez sie ceni ale juz zdeczka drozej niz w niemczech i podobna sytuacja belgia i holandia.Tak jakos zauwazylem. Zachęcam do komentarzy i pomocy w wyborze Auta marki BMW. Pozdrawiam PROSZę NIE UżYWAć BRZYDKICH WYRAZóW - Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 jeśli masz na uwadze te roczniki to polecam silnik m43.nie bierz m40 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a jak juz takiepojemnosci to E36 318iS pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trumexx Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 a pomyślałeś o Itali?tam przynajmniej Twoja przyszła benia niezobaczy soli.. moja jest z Włoch i tam niezobaczysz ani milimetra rdzy..pozdro zastanow sie na razie nad 316 bo ten silnik jak sie przekonałem niema zastosowania tylko w kosiarce ogrodowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 za 1500 euro raczej ciężko bedzie znaleźć e36, a jeśli znajdziesz, to pewnie trafisz na jakąś skarbonkę, która bedzie więcej stała w warsztacie niz jeździła .Za tą cenę , to ja bym na twoim miejscu szukał ładnej , zadbanej i w dobrym stanie e30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 za 1500€ spokojnie kupi e36 nie bedzie to 325 albo m3 <bmw_1> ale spokojnie 318 lub 316 trafi i to nawet coupe, ja kupilem na handel na wakacje za 800 € sedana 318 91 rokz lekko przerysowanym i wgniecionym tylnim nadkolem, zrobilem u siebie i sprzedalem z czego jestem bardoz dumny bo zarobilem w ciagu 2 tygodni niezla kase bez niczego, procz drobnej zabawy z blacha, i to nie tylko 1 przypadek, kumepl kupil z 92 sedany 3 sztuki troche rdzy bylo porobil i tez zadowolony, w kazdym razie prawda jest taka ze trzeba umiec znalezc auto dla siebie , kto szuka ten znajdzie, w PL na bank za ta kase nie kupi nic dobrego, a jak juz cos w podobnej cenie to + 1200 zł oplaty rejestracyjne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi