willi230 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie....lub widział gdzies na necie...ma niepotrzebne.... felgi BORBET A.....9 cali dwie sztuki.... stan....mogą byc podrapane itp:P....muszą być proste:)....,mogą być bez opon....bez dekielków..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 mam caly komplet, dwie sztuki 9 j, 2 chyba 7,5, 2 dekeilki plaskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) wozu ja też mam cały komplet.....szukam 2 szt 9 cali na przód:) lub na podmianke za 7,5 z dopłata z mojej strony:) jak nie bede mógł dłuższy czas znaleść osobno to niestety wtedy kupie cały komplet....a dwie pary 7,5cala bedzie przeznaczony na upalanie:dance: Edytowane 30 Stycznia 2012 przez willi230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 a kolega willi to działów nie czyta ?? lololwali ogłoszenia gdzie popadnie lolol nieładnie oj nieładnie :4: no chyba że fele to już samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) o kurde....zachowałem sie jak gówniarz..... moje nie dopatrzenie:) chowam głowe jak najniżej potrafie i prosze admina o przeniesienie tematu lub usunięcie:bag: Edytowane 30 Stycznia 2012 przez willi230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 to jest kup sprzedaj samochod nie czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 M3... przeczytaj ostatnie zdanie mojego posta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przeczytałem i trzymam sie przy swoim zdaniu jak wszyscy to wszyscy napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio3 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 posiadam caly komplet 9cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi