piotrunio89 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 witam słuchajćie koledzy posiadam bmw e34 z 1990 roku mam problem usiebie z nawiewem w wewnątrz samochodu otuż bardzo mi słabo wieje powietrze na szybe przednią,pomimo że wszystkie suwaki mam pozamykane i otwarty mam suwak tzn przesunięty na nawiew na szybe i to słabo wieje,czy może być coś zapchane ? posiadam wersje z klimatyzacją lecz bez filtra kabinowego u mnie go nie ma. mogło sie coś zatkać czy coś takiego ?i skąd on powietrze zasysa do wewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) jeśli wersja z klimą to powinien mieć filtr do filtra kabinowego dostaje się od strony schowka pasazera. aby się dostać do niego trzeba zdemontować schowek i odkręćić boczek tunelu. Potem torxami odkreca się małą klapkę i naprawdę można nieźle się nakombinować by wyciągnąć wszystko na czucie. bo innej opcji nie ma chyba że masz zabitą chłodnicę ogrzewania także i to może się stać. I tak i tak czeka cię rozwalanie tunelu by zobaczyć co siedzi Powiedz jeszcze co się dzieje po zamknięciu ogrzewania na wnętrze bez brania powietrza z zewnątrz. Edytowane 3 Lutego 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi