goryl89 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam.Mam popularny problem z radiem tzn nie ma glosu.Mam pytanie bo wiem ze naprawiaja tunery czy we wrocku jest ktos kto sie tym zajmuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 z pewnością we Wrocławiu znajdziesz paru magików i sądzę , że jest ich sporo zapytaj wujka google on wie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 z tego co się orientuje to reklamuje się ktoś na Allegro, z uwagi na to iż tuner jest delikatny dal bym do dobrego serwisu. Brak głosu świadczy o przepalonych końcówka mocy i tym samum naprawa jest tym bardziej trudna gdyż w BMW są one nietypowo montowane. Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi