Pakos Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Na 15 pod realem koniec kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 No i gitarabmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No to idę auto woskować i prasować dresy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja już umylem, jeszcze odkurzanie a dresy na kant już zrobione Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Robimy coś w Lubinie? Tam widziałem chłopaki na fejsbuku jakiś fan club Lubin próbują ogarnać, może by jakaś wspólna zorganizowana akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 no byłem z nimi to było tylko miejsce spotkania wyjazdowe na krzywą filmik z tego spotkania wrzuciłem do tematu krzywej 11 sztuk się uzbierało u nas ciężko kilka aut zebrać niestety klub Legnica organizuje na Lotnisku 27.09 ostatnio u nich było chyba z 30-40 aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dokładnie w legnicy 27.09.2015 na lotnisku o 16:00 będzie kolejny spot zakończenie sezonu. Na wcześniejszym było 50 aut i coś mi się wydaje że teraz będzie więcejbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam panowie, na fejsbuku mamy jakąś taką grupę co się nazywa BMW LUBIN, nic wielkiego, żadne zrzeszenie po prostu jest sobie grupa. Ktoś tam rzucił temat na spot świąteczny w Lubinie, już troszkę osób się zadeklarowało, że będzie. Myślę, że warto dorzucić i info tutaj, może ktoś się pofatyguje :wink: Godzina się ustala, jak się ustali to dam tu znać. Widziałem, że Sajmonowski będzie, ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No tak, ja się pojawię na pewno na chwilę popatrzeć co tam się będzie działo ale fajerwerków się nie spodziewam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Sroda, godz 19.00, parking Real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zarezerwowałem sobie trochę czasu na dzisiaj, wpadnę na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Trochę się nas zebrało ;-) Dzięki wszystkim za spotkanie, jeszcze raz wesołych świąt. Wysłane z mojego GT-S7580L przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 :bag: dopiero przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 :bag: dopiero przeczytałem ja ci d**y nie zawracałem bo małe dziecko i te sprawy z drugiej byłem pewny że czytałeś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja proponuję kolejny termin 04.06.2016 :mrgreen: http://www.maxbimmer.pl/f109/orszak-weselny-bmw-gosi-i-krzyska-04-06-2016-a-30753/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jeszcze sporo czasu,ale jak tylko nic nie wypadnie to się piszębmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Może wcześniej uda sie coś zorganizować jeszcze :wink: jakieś otwarcie sezonu, grill i takie tam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Może wcześniej uda sie coś zorganizować jeszcze :wink: jakieś otwarcie sezonu, grill i takie tam :wink: W sumie przydało by się coś zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Sobota 19.03 ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Sobota 19.03 ? :mrgreen: Czemu nie,ja jestem za:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Poczekamy jeszcze na kilka głosów, jak nie to jakaś listę się puści :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Sobota 19.03 ? :mrgreen: Mi też pasuje bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ja też wstępnie chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jak Tommy Lee Jones w ściganym...będę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 i ja się wpisuję na 19.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi