Gość Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Witam czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada mape Polski do Navigacji BMW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja posiadam takową mapę polski , jeżeli admin się zgodzi mogę umieścić ja na serwerze forum z instrukcją wypalania (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 i jak, da rade wrzucic? bylbym ogromnie wdzieczny... [ Dodano: 14 Czerwiec 07, 14:53 ] edit: w nocy udalo mi sie sciagnac ten plik http://www.megaupload.com/?d=BTI2F0ZP ale ma on tylko 25MB i po wypaleniu na plycie znajduja sie takie pliki: ABSTRACT BIBLIOGR carindb CARINET COPYRIGHT z tym abstractem i bibliografia to wyglada mi na jakas prace naukowa a nie mape Polski... Czy jednak wszystko jest ok i moge zaladowac do czytnika? edit: czytnik nie przyjmuje plyty... moze wina plyty, musialbym nagrac na jakiejs innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Polecam nową mapę NAVTEQ 2007-2 Oostern Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisztof2000 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 h##p://rapidshare.com/files/85675177/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part1.rar h##p://rapidshare.com/files/85675383/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part2.rar h##p://rapidshare.com/files/85675388/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part3.rar h##p://rapidshare.com/files/85675457/NAVTEQ.VDO.Dayton.Osteuropa.v2008.GERMAN-SHooTERS.www.alphawarez.us.part4.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi