BlackHorse Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 WITAM, NIEDAWNO NABYLEM E39 2000R Z NAVI I PROBUJE SIE DOWIEDZIEC DO CZEGO SLUZY WEJSCIE W SCHOWKU. W OPCJACH NA EKRANIE NAVI PHILIPS JEST OPCJA AV. CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CO I JAK MOZNA PODLACZYC PRZEZ TO WEJSCIE? ALBO EWENTUALNIE JAK PODLACZYC IPODA? MAM ZMIENIARKE NA 6CD W BAGAZNIKU ALE ONA JEST MALO PRZYDATNA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 YYY z tego co mi powiedziano i co przeczytałem to u mnie jest tam takie samo wejscie ale nie AV tylko zasilające do ładowania orginalnej latarki BMW! Nie wiem moze sie myle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackHorse Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 uuu to mnie nie pocieszyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam,u mnie tez tam jest gniazdo do latarki.i u kolegi w e46 tak samo,Jest tam tylko plus i minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 WITAM, NIEDAWNO NABYLEM E39 2000R Z NAVI I PROBUJE SIE DOWIEDZIEC DO CZEGO SLUZY WEJSCIE W SCHOWKU. W OPCJACH NA EKRANIE NAVI PHILIPS JEST OPCJA AV. CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CO I JAK MOZNA PODLACZYC PRZEZ TO WEJSCIE? ALBO EWENTUALNIE JAK PODLACZYC IPODA? MAM ZMIENIARKE NA 6CD W BAGAZNIKU ALE ONA JEST MALO PRZYDATNA :lol: wejscia av poszukaj kolo tylnej zapalniczki pod kratka od nadmuchu. ale na wierzchu jesli jest to jest opisane i widoczne chociaz moge sie mylic w e38 tak jest napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tak to prawda w E38 wejście AV jest pod kratkami nawiewiu środkowego tunela. Możesz podłączyć sobie DVD przez kabel JACK (specjalnie zrobiony 4 kanałowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Potwierdzam. To jest wyprowadzenie dla ładowania oryginalnej latarki, tylko że mało kto ją ma ( ja jestem jednym z tych szczęśliwców 8) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 http://www.bimmerboard.com/members/nadeem/AV%20FAX%20TV%20as%20factory%20install.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi