pablito23 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam czy felgi 17 8j ET 37 i 9j ET 45 z oponami 205/40 i 215/40 podejdą do e36 bez przycierania myślę ze o nadkola nie powinny ale np.o amory czy odrazu kupić jakieś dystanse sprawa wygląda tak ze przód auta jest na gwincie ta technix a tył to seria dopiero w wakacje wrzuce jakiś lepszy gwint na przód i tył a fegi już bym chciał założyć prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 O nadkola to na bank ci niebeda przycierac natomiast moze byc problem z amorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tak właśnie myślałem dlatego zastanawiam sie nad zakupem dystansów tylko nie wiem jakiej grubości najlepiej i czy na sam przód czy na tył też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zalezy co chcesz zrobic dalej z autem. Jezeli chcesz dobrze spasowac to poczekaj na felgi i dopiero mierz dysanse. Na pewniaka mozesz wrzuci z przodu dystans 10mm et wyjdzie 27. Z dystansem na tyl bym sie wstrzymal az zmienisz zawias i dopiero dopasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wcześniej miałem inne fele i zostały mi dystanse 2 x 15 mm moze je zastosować na przód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Kup koło, przymierz i dopiero później się zastanawiaj. Wejdzie spokojnie, a dystanse masz w pogotowiu jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 przecież to ori rozmiary felg do e36,nawet jak dasz na przód 225 ,a tył 245 to nic nie bedzie tarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 dzięki panowie za odpowiedzi ale mam jeszcze jedno pytanko ten gość co ma te fele ma jeszcze do opchania oz mito 2 tylko nie mają nabitego ET i parametrów szerokości da sie jakoś sprawdzić jakie to może być ET i czy to w ogóle orginały bez nabitych parametrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi