Marcin316 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam mam pytanie czy w woj. Lubuskim ktoś zajmuje się montażem szyberdachów a dokładnie mi chodzi oto że moja BMW nie ma szyberdachu wcale a w pracy mamy BMW E39 na części i tam jest szyberdach więc mógł bym sobie go wymontować i założyć do swojej, Tylko teraz pytanie czy da radę go zamontować itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Moim zdaniem za dużo rzeźby. Chyba, że cały dach wytniesz i wspawasz do swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dokładnie, rzeźba potężna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Moim zdaniem za dużo rzeźby i koszty nieopłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin316 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To już mi się odechciewa tej imprezy Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faariwasi Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Czyli teorie, że w automatach oleju się nie wymienia bo nawet w fabryka tego nie zaleca są bzdurne. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czyli teorie, że w automatach oleju się nie wymienia bo nawet w fabryka tego nie zaleca są bzdurne. Dzięki! Post w sumie na temat......ale spoko:mrgreen: Marcin316 jak piszą koledzy wyżej-za dużo rzeźby,kosztów i nie wstawisz nigdy tak jak fabryka co będzie skutkowało tym że będziesz się wkur...ał że ci cieknie,piszczy,nie domyka się.Sam w poprzednim aucie chciałem to zrobić ale jak poczytałem to mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czyli teorie, że w automatach oleju się nie wymienia bo nawet w fabryka tego nie zaleca są bzdurne. Dzięki! A to ma się chyba nijak trochę do szyberdachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak wyżej wstawiając sam szyber naruszysz konstrukcję dachu.Jeśli miałbyś tak się bawić to cały dach wstawić musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi