wannolot42 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam, Jakiś czas temu dostałem kilka nowych zacisków hamulcowych marki BOSCH do BMW. Niestety nie jestem mechanikiem, a moja wiedza dotycząca marki BMW też nie jest powalająca, mam więc problem z dokładnym określeniem do jakiego modelu BMW te zaciski mogą być stosowane. Starałem się samodzielnie pozyskać kilka informacji o tych częściach, lecz przeszukiwanie internetu nie przyniosło spodziewanych rezultatów Po prostu nie wiem czym się sugerować szukając dokładnych informacji. Proszę więc o pomoc w określeniu do jakich modeli pasują te zaciski lub o kilka informacji jak samodzielnie mogę określić model. Zdjęcia zacisków poniżej. Oczywiście mogę przesłać również bardziej szczegółowe zdjęcia. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 szukaj tarcz 300mm wielkości i 20 mm grubości chyba w e46 330d takie siedziały ale to na 100% nie powiem, odpal allegro i posprawdza, Dodatkowo fi42 to chyba średnica tłoczka na klocki. Co na klockach pisze? Idz do sklepu i dopasuj do tego klocek a będziesz wiedział pod jakie auto to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wannolot42 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ponury. Wielkie dzięki za pomoc. Będę szedł tym tropem Jeżeli ktoś jeszcze może pomóc i podzielić się swoimi spostrzeżeniami, będę wdzieczny. Im więcej informacji tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi