jarma Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jak w temacie kupiłem na allegro termostat firmy gates, pudełko wygląda na oryginalne miało plombe producenta, po otwarciu zdziwiło mnie to że termostat nie posiada żadnego oznaczenia bądź numeru na obudowie lub termostacie tak jak widnieje to na zdjęciach w aukcji, zadzwoniłem do sprzedawcy żeby to wyjaśnić bo nie jestem do końca przekonany czy to wyrób gates czy jakiś chinol w opakowaniu gates, sprzedawca zarzeka się ze oryginał w 100 % <br />Może ktoś z forum kupił termostat gates i pamięta czy były jakieś numery oznaczenia itp? Nie chciałbym wymieniać dwa razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kupywalem na początku roku termostat też getes do mojej e39 m57 ale niejstem pewiwn czy mial jakieś oznaczenia jedno co miał to temperatura otwarcia 88c ale po zamontowaniu niebyło problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarma Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 na tym też jest temp otwarcia tylko nie ma znaczka gates lub numeru części i nie jestem pewny czy to nie chińczyk, skoro nie miałeś problemu to zakładam i się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyprios Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kilka miesięcy temu wymieniałem u siebie, brak jakich kol wiek oznaczeń na termostacie. Była chyba tylko nazwa kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarma Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Termostat zamontowany tak jak kolega Hary pisze wszystko jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi