Gr390R Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Witam! Na wstępie chce zaznaczyć że określam stan samochodu na bardzo dobry biorąc pod uwagę jego wiek (22l.) oczywiście są też wady ale moim zdaniem ciężko znaleźć w takim stanie blacharski e34 w takim zakresie budżetowym. Krótki opis stanu auta: - blacharka - lakier pomimo że ząb czasu odbił swe piętno beemka nadal prezentuje się zacnie. Posiada parę niewielkich wgnieceń oraz małych rys które ciężko zauważyć na zdjęciach. Końcówki tylnych progów były naprawiane. - zawieszenie - pracuje bardzo dobrze nic nie stuka i nie ściąga. - hamulce - spisują się bardzo dobrze ABS działa jak należy - silnik/skrzynia biegów - silnik moim zdaniem trzyma serie. W silniku nic nie stuka i nie kopci. Sprzęgło trzyma dobrze. Skrzynia biegów nie zgrzyta. - środek - środek welurowy w kolorze szarym. Na fotelu kierowcy delikatnie widoczny "przebieg auta" ale nie ma żadnych dziur. Zaznaczam że kierownica i gałka zmiany biegów nie jest na sprzedaż - do sprzedaży założona zostanie kierownica oryginalna z e34. OBC sprawne. Klimatyzacja sprawna. Elektryczne szyby sprawne. Centralny zamek sprawny. Elektryczne lusterka sprawne. Niestety teraz parę wad: - tłumik środkowy nadaje się do wymiany - maskę trzeba pomalować aktualnie w cosmoswartz metalic - wskaźnik paliwa czasami zaskakuje poziomem paliwa - największym mankamentem jest to że na zimnym silnik odpala za 2-3 razem i obroty jałowe nie są idealne. Na ciepłym silnik odpala bez problemu. Części które wymieniłem w czasie użytkowania: - czujnik położenia wałka (oryginał VDO SIEMENS) - czujnik położenia wału (magneti marelli) - sonda lambda - sterownik ECU - wszystkie rolki napinające i prowadzące - fajki świec zapłonowych - uszczelniacze zaworowe - zawieszenie przednie (praktycznie całe odkąd ją posiadam) - tuleje tylnej belki - łożysko tył lewe - amortyzatory - poduszki amortyzatorów tył - tarcze hamulcowe przód - tłumik końcowy z wersji 2.5l - wkładka sportowa SIMOTA - rurki(miedziane) od układu hamulcowego tył - komplet - chłodnica klimatyzacji wraz z odstojnikiem (klima nabita tego w tym roku) - instalacja LPG (stag300) - płyny eksploatacyjne wymieniane na bieżąco Najważniejsze informacje opisałem więcej info przez telefon. Na koniec mogę dodać że jestem pewny tego auta zrobiłem nim trochę ponad 90tys i na dzień dzisiejszy mogę wsiadać do auta i jechać w świat. Cena 7300zł do negocjacji, tel:693111514 . NYSA woj.opolskie POZDRAWIAM Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Gr390R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 popraw ogłoszenie bo poleci do Kosza patrz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi