Cember666 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Koledzy z bmw-sport obczaili auto które samego mnie kusiło od jakiegoś czasu, ale z braku wolnej chwili go nie obczaiłem, a dzięki nim wiem że to " klasyczna igła " i pozwolę sobie zacytować wrażenia z oględzin : "Samochód po mega dzwonie w przód, podłużnice, silnik, gródź, podłoga uszkodzone." http://otomoto.pl/bmw-330-zamiana-330ci-m-pak-cabrio-C35513791.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 najlepszy tekst z ogłoszenia "stnieje możliwość zamiany na inne auto chetnie tańsze lub 2 tańsze samochody,ale nie wykluczam zamiany na auto w podobnej cenie, lub dużo droższe,ewentualnie auto do opłat,"anglik",a także uszkodzony lub rozbity,może być też ścigacz,chooper i inne ! ! !" ciekawe czy zamieni na snopowiązałkę, albo kombajn zbożowy Bizon super z sieczkarnią albo wóz asenizacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Facet zawsze wali tym tekstem w ogłoszeniach i do tego daje te pomniejszone zdjęcia, szczerze to dziwię się że już sama forma tych ogłoszeń nie zniechęca ludzi do oględzin lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 jelen prędzej czy pozniej sie znajdzie :lol: tym bardziej ze gosc zamienia wszystko na wszystko aby obrót z kasą był , w agustowie jest wystawione też cabrio e46 na czerwonych skórach kiedys miał ją mój znajomy poszła dobra betoniarka szpachlu na auto a licznik 300tyś pokazywał a teraz widze połowa z tego na blacie i środek świeżo od tapicera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Znaczy ten ? BMW3 E46 2.5Mpakiet Xenon NOWY LPG windschot DOINWESTOWANA Barracuda18 Augustów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 ten miała sporo dzwonów , dach przeciekał że fotele gniły i jeszcze lambo dorsy miała :lol: nawet na tylnym zderzaku ma szpachel a na fotkach igła dlatego auto z polski to loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi